Бeчки "тајни" конгрес десничарских партија Европе

11-07-2014 02:52:43 | | / mojenovosti.com |

Пре кратког времена, после одржаних избора у Европској унији крајем маја за нове чланове Парламента Европске уније у Бриселу, у Бечу је одржан "тајни" Конгрес десничарских партија Европе.

Водећи руководиоци десничарских партија, састали су се без обавештења јавности у Градској палати Лихтенштајн у Бечу, коме је поред осталих присуствовао и Хајнц Кристијан Штрахе, шеф Слободарске партије Аустрије и његов заменик Јохан Гудену и члан Јохан Херцог, али не као организатори овог Конгреса него само као позвани гости из Аустрије.

Конгрес је био посвећен према писању Швајцарски Тагес анцајгер новина будућности и појачању заједничког рада ултрадесничарских партија у Европи, а домаћин овог заседања и његов организатор био је руски олигарх Константин Малофејев, блиски сарадник и пријатељ Путина пренеле су ово и аустријске најтиражније дневне новине Кронен цајтунг.

Константина сматрају Украјински и западни истомишљеници чија политика долази у ЕУ преко Атлантика, да он финансира проруске сепаратисте у Украјини.

Конгресу су присуствовали делегати из Шпаније Сикстус Хенри од Боурбан-Парма, шеф католичкомонахирстичке Карлистан покрета, шеф Идеологе Московског Евроазијског Покрета Александар Дугин, Марион Маресхал-Ле Пен, унука оснивача десничарскопопулистичког Фронта Национал Француске, Волен Сидеров из Бугарске десничарскоекстремне Атака-артије, који се бори против доласка Турака и Јевреја у Европу, Ајмерик Цхаупраде, историчар из Француске који сматра да је Америчка тајна служба била закулисни иницијатор догађаја 9/11. и организатор Конгреса руски олигарх, шеф Ст. Басилиус-Штифтунга КонстантинМалофејев и из Швајцарске Серге де Пахлен, директор једне финансијске фирме из Женеве, муж наследнице Фиата Маргерите Агнели.

Шеф идеологе Евроазијског покрета из Русије Александар Дугин је заједнички оснивач Националне бољшевичке партије и бори се да Европа мирним путем иде једном Протекторату Русије како би се поред италог заштитили од хомосексуализма и лезбејства.

После објављеног у јавности одржаног овог Кнгреса, било је неких критика у Аусатрији упућених Шефу Слободарске партије Аустрије Хајнцу Кристијану Штрахи, да је он био организатор овог Конгреса што је одлучно демантовао, јер је он био са своја два члана партије само позваи гост, оградивши се такође од изјава на Конгресу по питању хмосексуализма и лезбејства и неких других изјава присутних чланова Конгреса, које су стране Скободарској демокртаској партији!

Живко Беговић