Цвијановић: Не бојим се ниједног противканидата

13-07-2014 05:28:37 | | СРНА/ mojenovosti.com |

Међународни секретар СНСД-а Жељка Цвијановић, коју је ова странка предложила за кандидата за члана Предсједништва БиХ, изјавила је да не зна ко је кандидат опозиције за ту функцију, али да се не боји ниједног противкандидата.
Коментаришући изјаву лидера ПДП-а Младена Иванића да је увјерен да је може побиједити у трци за члана Предсједништва БиХ, Цвијановићева је рекла да је и док није била носилац неке функције у Србској "боље трчала трку" од Иванића који је имао функцију.

"Лијепо је што Иванић тако фино о себи говори. Одлично знам коју трку трчим за Републику Српску читав низ година. Чак и онда када је Иванић носио једну или двије-три важне функције, ја их тада нисам носила, али сам и тада трчала трку боље од њега", рекла је Цвијановићева новинарима у Лакташима.

Она је додала да је тако наставила и док је била министар за економске односе и регионалну сарадњу, али и као премијер Српске, те да ће сигурно знати да "истрчи до краја" онако како то треба када буде била у Предсједништву БиХ.

"Не знам ко је противкандидат, не знам с ким комуницирам, а и да има кандидата не знам зашто је важно да га коментаришем. Предлажем да се свако усмјери на своју кампању, на свог кандидата, а не да се бавимо једни другима", закључила је Цвијановићева.

Лидер ПДП-а Младен Иванић рекао је данас да вјерује у подршку, као и у побједу на предстојећим изборима. "Увјерен сам да /кандидата СНСД-а/ Жељку Цвијановић могу побиједити", рекао је Иванић.