Фудбалер Борца Срђан Граховац у бечком Рапиду

18-07-2014 11:42:42 | | / mojenovosti.com |

Један од најбољих врхунских фудбалских клубова у Аустртији, бивши вишеструки првак Аустрије и неколико пута освајач Фудбалскг купа, бечки Рапид, ангажовао јер у овом летњем фудбалском прелазном року бившег фудбалера Борца из Бања Луке Срђана Граховца.

Овај двадестједногодишњи талентовани фудбалер скренуо је на себе пажњу фудбалским менаџерима својим наступима за неколоико младих Репрезентација Босне и Херцеговине за коју је одиграо 22 утакмице и постигао 8 голова.

Срђан је висок 1,82 цм, робустан фудбалер на средини терена, као и у ужој одбрани, са добрим прегледом игре и повременим излетима у навални ред екипе, па тако понекада затресе и противничку мрежу! Он иначе може да игра као офанзивни и дефанзивни фудбалер у средњем реду.

Спорстки директор Рапида, господин Андреас Милер је изјавио да је са Срђаном склопљен трогодишни уговор са Рапидом, јер се ради о веома младом и талентованом фудбалеру који ће добро доћи Рапиду у наредним годнама и развијати се и даље у фудбалском погледу!

Фудбалски клуб Рапид има веома доброг млађег тренара, његовог бившег фудбалера и фудбалера Репрезентације Аустрије Зорана Баришића, који са клубом постиже веома запажене успехе, а иначе је врло омиљен међу фудбалерима ради свог односа према њима!

Живко Беговић