Гледаоци разочарани Пинковим звездама!?

24-07-2014 06:36:16 | | / mojenovosti.com |

Београд -- Иако је други круг такмичења "Пинкове звезде", увелико у току, гледаоци телевизије "Пинк", већ негодују најављени жири.

Иако је други круг такмичења "Пинкове звезде", увелико у току, гледаоци телевизије "Пинк", већ негодују најављени жири. Наиме, од септембра у жирију би требало да се нађу: Харис Џиновић, Бора Чорба, Марина Туцаковић и Светлана Ражнатовић, која ће се наћи у улози председника жирија.

" Сем Светлане Ражнатовић, сви остали су за старачки дом" - изјавио је један од гледалаца телевизије "Пинк".

Да подсетимо, фанови Светлане Ражнатовић и Јована М. целог лета скупљају потписе не би ли се ово двоје нашло у жирију овог талент програма. Жеља им је делимично и испуњена, будући да се Цеца нашла у жирију, али други и највећи део жеље им је и даље остао неиспуњен.

" Немамо коментар. Упутили смо последње писмо телевизији "Пинк" у коме их обавештавамо да ћемо од 23.јула, то јес тод јуче угасити све рекламне материјале, које смо користили за промоцију, као и онлајн петицију. Изгледа да је продукцији мало 14.000 људи који су писмено потписали петицију и преко 900 људи који су потписали петицију на интернету. У плану смо имали и потписивање петиције у Будви, али смо одустали, будући да су нам из продукције рекли да је жири изабран и да је то коначна одлука. Наш труд је пропао у воду!" - поручили су из фан одбора Светлане и Јована, који ће се након ове информације раставити.

" Више нећемо радити, као целог лета. Иако нисмо ишли на море, било нам је лепо целог лета. Нашли смо нове пријатеље, дружили се..." - поручили су они.

Будући да волимо да истражимо све до корена, изашли смо у центар Београда и питали пролазнике шта мисле о новом жирију, а неки од најзанимљивијих коментара били су:

" Не занимају ме, они примају плату за то",

" Тотална глупост, ко воли Марину Туцаковић, шта је она?",

" Сем Цеце нико није добар, потписала сам петицију у Крагујевцу за Јована, али шта је ту је",

" Без коментара".

Како год било, ово четворо људи ће од септембра бирати прву пинкову звезду, а да ли ће бити гледани то зависи од гледаоца, којима је овај пут телевизија "Пинк", први пут рекла: "Не" , а то не важи и за преко 14.700 људи.