Хакери "Анонимус" открили финансијске пореваре Клинтонових, Бредли фондације и Ротшилдових

03-11-2016 10:45:23 | | / vostok.rs |


У САД је у јеку нови скандал везан за акцију хакера који су открили финансијске преваре председничког кандидата Хилари Клинтон, њеног окружења и спонзора. Нови сет докумената са доказима се појавио на Интернету у време док је ФБИ још истраживао претходне случајеве.

7

Хакери из организације Anonymous тврде да су добили 30 ГБ података о растурању Bradley Foundation који је, очигледно, служио за прање новца предузећа које управља имовином породице америчких олигарха Ротшилда Rothschild Asset management, Inc. и кампање Хилари Клинтон преко такозване Clinton Foundation.

6

Током предизборне кампање, као и током посете и састанка са банкарима Deutsche Bank, Хилари Клинтон је порекла било какву умешаност у добијању средстава од Ротшилда, али документа која је објавила хакерска група Anonymous показују супротно. Ротшилд фондација је користила посредовање Бредли Фондације да би финансирала кампању Хилари Клинтон са 150 милиона долара.

5

Ови документи су већ изазвала низ дебата у америчкој блогосфери. Многи стручњаци и корисници сматрају да би наставак истраге о финансијском пословању Клинтонове фондације у вези прања новца, могла бити изузетно занимљива у блиској будућности.

4

ФБИ може лако да набави тих 650 000 писама Podesta Leaks у којима је већ више него довољно доказа да би се покренуо поступак по члану о придобијању незаконите добити од рекетирања актива RICO, пише један корисник.

Хакери су такође јасно ставили до знања да не поседују само све архиве са писмима, већ су обезбедили и резервну копију.

3

Било какав покушај да се подаци уклоне или сакрију неће бити успешни јер је потребан број копија већ на безбедном месту. Већ неко време знамо да се та преписка чува у банци, а кључни је доказ о активностима Клинтонових, тврде хакери.

2

Хакерска група је објавила и документе који откривају све шеме прања новца и детаље о офшор рачунима.

1

Желимо да Американци знају истину и да казне Владу САД која на сваки начин покушава да сакрије истрагу ФБИ. Објавили смо доказе и документе како би све изнели на чистац, пише Anonymous.

srb.news-front.info