Црногорске власти оријентисане на НАТО отвориле сезону лова на политичке противнике

14-02-2017 06:07:28 | | / vostok.rs |


Црногорске власти оријентисане на НАТО су буквално отвориле сезону лова на своје политичке противнике, написао је Журављов на свом Фејсбук налогу.

„Посланицима Скупштине, лидерима црногорске патриотске опозиције Милану Кнежевићу и Андрији Мандићу прете хапшењем јер се ти политичари отворено боре против уласка Црне Горе у НАТО, а залажу се и за јачање пријатељских односа са Русијом. Њихови ставови наилазе на све веће одобрење код грађана Црне Горе. Стога су прозападне власти земље одлучиле да буквално запуше уста народним лидерима и одузму им политички глас и слободу“, истиче лидер руске партије „Родина“, која је пре годину дана потписала меморандум о сарадњи са Демократском народом партијом Црне Горе.



Зато је за партију „Родина“ Милан Кнежевић не само истомишљеник, већ и саборац, као и сви остали који воде „неравноправну борбу са евробирократијом и војно-политичком НАТО машинеријом“, додаје Алексеј Журављов.


„Ми ћемо преко својих дипломатских канала тражити да се прекину напади на Кнежевића, Мандића и њихове сараднике који се боре за достојну будућност братског народа Црне Горе. Сви морају бити свесни да сличне варварске репресије могу поново разбуктати рат на Балкану. Власти Црне горе морају бити приморане да поштују грађански мир и цивилизована демократска правила“, инсистира Алексеј Журављов.

Руска реч