Др Даница Грујичић: Застрашујући подаци о последицама НАТО бомбардовања

23-02-2017 09:35:24 | | / vostok.rs |


Направљен је велики искорак у изношењу чињеница и истине о последицама НАТО бомбардовања. Коначно је у једној државној институцији као што је Хемијски факултет у Београду окупљен велики број стручњака попут лекара, хемичара, физичара, војних лица који су свако у својој области изнели застрашујуће податке о последицама НАТО бомбардовања. Ово је први пут колико је мени познато да се струка окупила и укрстила аргументе.



Оно што је важно то је да је постигнут заједнички став да се са једне стране настави даље са истраживањима, а са друге стране да се реагује према држави и да се захтева формирање независне комисије и лабараторије која ће испитати све последице. Што се мене тиче ја никада нећу одустати од захтева да се подигне тужба против НАТО пакта или држава чланица НАТО-а које су одговорне за бомбардовање тадашње СР Југославије.


Све ово се покренуло захваљујући свима вама који сте препознали важност ове теме. И није важно да ли сам ја изнела те податке или неко други важно је да се у јавности ова тема наметне као веома важна, а за то сте заслужни ви и друштвене мреже. Ја ћу свакако наставити да причам о свим горућим проблемима као што сам и најавила на почетку и да урадим све што је до мене да млади преузму своју борбу.




ХВАЛА ВАМ СВИМА НА ПОДРШЦИ НАСТАВЉАМО ДАЉЕ!!!


Подсетићу вас још једном на трагичан податак:

- Подаци Завода за јавно здравље ''Милан Јовановић Батут'' за 2014. годину показују да је у Србији (рачунато без Косова и Метохије) од малигних болести оболело 35 319 особа или 490 на 100 000 становника.

- Према подацима Светске здравствене организације у 2014 години било је 14 милиона оболелих, или 290 на 100 000 људи.