НИС представља предности G-Drive премијум горива на Сајму аутомобила

23-03-2017 06:58:00 | | / vostok.rs |


Предности премијум G-Drive горива компаније НИС чијом се употребом унапређују перформансе мотора возила, повећава његова снага и обезбеђује професионална заштита система за гориво, биће представљене у оквиру сарадње НИС-а и генералног увозника аутомобила марке „Шкода“ за Србију, компанијом „Ауто Чачак“, на 53. Међународном салону аутомобила, који се од 24. марта до 2. априла одржава на Београдском сајму.

Реч је о премијум бензину G-Drive 100 и премијум дизелу G-Drive Diesel, који су произведени према највишим технолошким стандардима од домаћих висококвалитетних деривата Евро 5 квалитета у које се накнадно додају комплекси адитива реномираних светских произвођача. У поређењу са стандардним бензином и евро дизелом, деривати нове генерације G-Drive обезбеђују ефикасније сагоревање горива, а самим тим и већу снагу, бољу стартност и стабилнији рад мотора. Поред побољшаних перформанси мотора, захваљујући активним компонентaма последње генерације, G-Drive 100 и G-Drive Diesel пружају и професионалну заштиту читавом систему за гориво чиме се продужава радни век мотора. Премијум G-Drive горива доступнa су потрошачима на GAZPROM бензинским станицама у Србији и региону.

Компанија НИС обезбедила је за време трајања сајма и посебне погодности у сарадњи са својим дугогодишњим партнером, компанијом „Ауто Чачак“. За првих двадесет купаца новог KODIAQ модела марке Шкода на овогодишњем Међународном салону аутомобила, НИС је припремио специјалне G-Drive поклон сетове који, између осталог, садрже G-Drive поклон картицу у износу од 3.000 динара за једнократну куповину горива на GAZPROM и НИС Петрол бензинским станицама у Србији.

Више информација о G-Drive премијум горивима доступно је на интернет страници www.gazprom-petrol.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 0800 008 888.