Уз НИС и Mastercard загарантован добитак

13-04-2017 03:43:03 | | / vostok.rs |


Компанија НИС и Mastercard припремиле су специјална изненађења за све потрошаче који се приликом куповине на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама определе за плаћање Mastercard или Maestro платном картицом.

За сваку трансакцију обављену до 10. маја Mastercard или Maestro платном картицом приликом куповине на бензинским станицама НИС-а, сваки потрошач, без обзира на износ трансакције, добија картицу са специјалним изненађењем која му доноси један од многобројних поклона међу којима су и пут у Париз и карте за један од мечева на Отвореном првенству Француске у тенису - Rolland Garros. Први поклон-пакет путовањa од укупно три које су за ову прилику обезбедиле НИС и Mastercard отишао је у руке Драгана Раденковића, a овај вредан поклон освојио је уз помоћ Mastercard платне картице на GAZPROM бензинској станици у Новом Саду.

Осим посете француске престонице која укључује обезбеђен аранжман, смештај и авио-карте за две особе, као и одлазак на Rolland Garros, богат фонд поклона који су припремили НИС и Mastercard садржи картице за гориво у износу од 5.000 динара за куповину свих деривата на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, попуст од 3 динара по литру деривата приликом куповине 25 и више литара бензинског или дизела горива на малопродајним објектима компаније НИС, као и поклон или значајан попуст на неки од производа из богатог додатног асортимана компаније НИС.

Више информација о заједничкој кампањи НИС-а и компаније Mastercard доступне су на потрошачком сајту www.nispetrol.rs и сајту www.mastercard.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Компаније Mastercard и НИС обезбедиле су богат фонд поклона у оквиру ове кампање, а међу њима су:

3x2 пакет путовања у Париз и карте за Roland-Garros турнир 2. јуна

G-Drive енергетско пиће

Drive Caf kafa

Картица за гориво у вредности 5.000 RSD

15% попуста на куповину G Drive течности за стакла

20% попуста на Drive Caf сендвич

20% попуста на Drive Caf кафу

Ваучер за попуст од 3 динара по литру за куповину 25 и више литара горива