Бошко Обрадовић за СРБИН.ИНФО: Амбасадор САД на челу геј параде је доказ да смо окупирана земља

29-09-2014 01:22:18 | | СРБИН.ИНФО/ mojenovosti.com |

Данашња парада срама је прави доказ да је Србија окупирана земља, која нема никакву самосталност, ни у једној области. Ово у ексклузивном интервјуу за “Србин инфо” поручује Бошко Обрадовић, један од лидера покрета “Двери”.

- Одавно нисмо самостални ни војно, ни политичко, ни економско, а од данас, оно што је за нас као православне Србе најважније, нисмо самостални духовни и морално. Овде амерички амбасадор кроји шта је јавни и традиционални морал, шта је систем вредности који треба да влада у овој држави. То је поразно за нашу историју, културу, поразно за све наше политичаре који су дозволили да постанемо колонија једног накарадног анти-морала, једног анти-хришћанског понашања, настраности и накарадности сваке врсте.

Данас је Београд опогањен, осрамоћен и на сваки начин понижен шетњом једне ненормалне и накарадне приче која жели да се наметне нашој деци као нешто исправно.

Двери су и ове године били најгласнији заговорници породичних вредности. Ипак, то није било довољно да се држава убеди да одржавање геј параде није пожељно?

- Оно што је апсолутно једини начин, као што видимо, да се овакве ствари зауставе, јесте да у скупштину Србије уђе неко ко ће нас заступати у име свих наших породица и ко ће породичну политику ставити на прво место. Тек када такви представници дођу на чело државе, онда ће приоритет да буде породична политика, а не геј парада. Све до тада, ми ћемо сваке године морати да се боримо са овим.

Тек када један породичан покрет дође на чело ове државе, када по узору на руско законодавство забранимо геј параду на сто година и забранимо агресивну пропаганду хомосексуализма малолетним лицима по узору на Владимира Путина.

У Београд ускоро стиже Владимир Путин?

- У овом тренутку могу само да кажем да ми изражавамо највећу могућу добродошлицу руском председнику Владимиру Владимировичу Путину. Он је највећи пријатељ србског народа и увек је добродошао овде. Посебно је добродошао поводом седамдесетогодишњице победе и наше заједничке борбе против фашизма, који се данас поново обнавља и враћа на мала врата кроз украјинску кризу. Зато је врло важно поновити да су србски и руски народ највећи антифашистички народи у Европи.

Двери ће свакако Путинов долазак обележити и на друге начине, о чему ћемо у неком наступајућем периоду обавестити јавност – рекао је Обрадовић за “Србин инфо” током данашње литије у центру Београда


КАТЕГОРИЈЕ