Налазите се на страници > Почетна > Политика > Тадић: Дати шансу младим

Тадић: Дати шансу младим

29-09-2014 02:00:45 | | СРНА/ mojenovosti.com |

Кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске Огњен Тадић поручио је вечерас у Гацку да треба дати шансу младима, борити се за Српску једнаку за све, за њену изградњу и друштво правде.

Тадић је на предизборној трибини у Гацку истакао да, уколико побиједи Савез за промјене и СДС, неће бити губитника у Србској, већ да ће сви бити побједници, те да ће одговарати сви они који буду било шта лоше урадили за њу.

"Будући предсједник Републике Српске и будућа влада треба да се брину о економији. Зашто младост одлази, зашто је више незапослених од запослених и пензионера од запослених?", рекао је Тадић и нагласио да је Србска заштићена Дејтонским споразумом "оним што је за србски народ стварала СДС".

Тадић је поручио да жели да буде предсједник Републике Српске, као што је Милан Радмиловић, начелник Гацка добар домаћин и начелник свих становника ове општине.

Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину Бих Александра Пандуревић рекла је да је вечерашњи скуп у Гацку показао да је "дошло вријеме за власт која није страховласт, већ власт која ће одговарати грађанима Српске".

"Посао свих посланика је да буду представници грађана и народа који их је бирао, а не партијски послушници својих шефова", рекла је Пандуревићева.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Гацка Вукота Говедарица рекао је да грађанима треба праведна и одговорна власт која их неће дијелити, те их позвао да међусобно граде односе који превазилазе партијске мржње.

На предизборној трибини представили су се кандидати СДС-а, ПУП-а и СРС РС за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет и Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три.