Конкурс за пут око свијета

09-02-2013 12:37:00 | Танјуг | Б.В. / Фото: MyDestination.com, 123rf.com |

Интернет портал "Моја дестинација" (Мy Destination) расписао је конкурс за "најбољи посао на свијету - пут око свијета". Путовање подразумијева шест мјесеци путовања око свијета уз плаћене трошкове, потребну ИТ опрему за писање блога, и џепарац од 10.000 долара.

Добитник посла на овом јединственом конкурсу имаће прилику да током шестомјесечног путовања око свијета, на најмање 25 међународних дестинација - пише блог, и да по повратку са ове авантуре, преузме новчану награду од 50.000 долара.

Такмичење кандидата је почело 28. јануара и трајаће до краја марта ове године, а побједник ће, између осталог, имати прилику да осјети како је попети се на врх Ајфеловог торња, скочити банџијем са врха хотела у Квинстауну, истражити дивљину острва Галапагос, или посјетити рушевине Маја у Канкуну.

Сви који се желе да окушају срећу на овом необичном конкурсу за посао, потребно је да направе и пошаљу видео пријаву на енглеском језику у трајању до три минута, у којој ће занимљиво и инспиративно представити своју омиљену дестинацију.