Налазите се на страници > Почетна > О нама

О нама

Информативни портал, еНовости, постоји од 29. маја 2007. године. Оснивач је фирма BTGport.net, која ради од 11. августа 2002. године са сједиштем у Бањалуци.

Након више од пет година успјешног рада и информисања јавности о најважнијим дешавањима у земљи, региону и свијету, портал од 15. јануара 2013. године добија ново руководство. Максимална одговорност, минимум цензуре, велика истрајност , истинитост и објективност, оно је чиме ће се руководити око 30 младих студената који долазе са бањалучког Факултета политичких наука. Осим студената који су међусобно формирали и уреднички тим, на порталу су ангажовани и сарадници из више земаља: Србије, Русије, Литваније и Белгије.

Потенцијал и посјећеност овог портала препознали су  угледни доктори и професори, који ће своје текстове објављивати у нашој рубрици КОЛУМНА. Осим колумни портал садржи још осам рубрика које се свакодневно ажурирају новим и провјереним информацијама.

Основни циљ новог издања портала је да промовише професионализам и одговорност новинарства, тако што ће запослени бити искључиво новинари, политиколози и студенти који се школују за ове професије. Грађани ће имати прилику да доприносе уређивачкој политици, али ће све текстове писати искључиво новинари. Они који сматрају да имају смисао за писање, моћи ће своје текстове објављивати у секцији блога, уз сагласност уредника.

Редакција портала Еновости.инфо отворена је за студенте новинарства и политичких наука који желе да своје стечено знање употпунити практичним. За оне који који се покажу као најбољи, биће понуђена сарадња на порталу.
 

Тренутни уреднички тим чине:

Борислав Вукојевић, главни уредник
vukojevic@gmail.com
00387 66 437 133

Данијел Лепир, уредник сектора вијести
lepir.danijel@gmail.com

Ведрана Шмитран, уредник магазина
vedranasmitran@hotmail.com

Горан Максимовић, уредник спортске рубрике
maksimovicgoran39@yahoo.com

Бранислав Јовковић, руководилац техничког тима
bjovkovic@gmail.com

КАТЕГОРИЈЕ