Ена Попов: Уживам сваког трена уз ћерку

12-11-2015 11:26:30 | | / mojenovosti.com |

Млада водитељка Ена Попов у потпуности ужива у улози мајке. Откако је у фебруару ове године добила девојчицу Рију, Новосађанка не скида осмех. Сваког дана се труди да девојчици квалитетно употпуни време и да се што боље забаве.

- Када смо код куће играмо се, правим Рији доручак, кашице, она се шета у дупку, пузи, слушамо њене омиљене песме и пуно се грлимо - описује Ена уобичајени дан у њеној породици.

Како наводи, њена Рија је попут све остале деце. Фасцинирају је ствари које не би смела да дира, попут мобилних телефона, даљинских управљача...- Пошто јој то није дозвољено, упућујемо је искључиво на њене играчке, и тада се заиста заигра и ужива. Такође, забављамо се шетајући по целом граду, било да смо у центру или на кеју. Када је хладно онда смо, нажалост, по тржним центрима. Кажем нажалост јер сам увек за свеж ваздух пре него за затворене просторије - испричала нам је Ена.
Викенд је време када је цела породица на окупу, а тада приуште и дужи сан.
- Тада се не одвајамо и идемо код бака и дека на ручак, једемо колаче са теткама, идемо у шетње, дружимо се са породицом и пријатељима, некад отпутујемо и ван града на мини-одмор. Уживамо у заједничком времену где год да се налазимо - прича водитељка.
И за свог партнера Ненада Чанка има само речи хвале.
- Ненад је отац који је потпуно опчињен нашом ћерком, те све што има везе са њом је нешто у чему он 100 одсто учествује са великим уживањем. Лепо је гледати их са стране како граде свој однос и како се радују једно другом.