Вјенчали се Северина Вучковић и Игор Којић

23-11-2015 11:10:49 | | / mojenovosti.com |

Хрватска поп звезда и 15 година млађи Игор Којић склопили грађански брак у хотелу "Краун плаза" у Београду

У ГЕНЕКС холу хотела "Краун плаза" у Београду, у недељу су грађански брак склопили хрватска поп пјевачица Северина Вучковић (43) и Игор Којић (28), син фолк пјевача Драгана Којића Кебе. Црквено венчање обавили су још 25. септембра у Цркви Похођења блажене дјевице Марије Светој Елизабети, у Истри.

Уместо у некој "мечки" или "поршеу", младенци су се из породичне куће Којића на Бежанијској коси до хотела довезли у белом "стојадину", односно "застави 101", који је био окићен као у Кустином филму. У хотелу су већ били Северинин свекар Кеба, Жељко Јоксимовић, као и Драган и Снежана Стојковић. Скуп сватова био је заказан од 17 сати, а међу првима су стигли браћа Саша и Дејан Матић.

- За добар брак потребни су љубав, толеранција и деца. Разлика од 15 година између Северине и Игора није уопште битна - рекао је Дејан Матић.
Лепо одјевени, по изузетно хладном дану, у "Краун плазу" на коктел добродошлице дошли су и Веља Илић, Рака Марић, Ана Николић, Маја Шупут, Јована Типшин, која је супружницима од срца пожељела све најлепше, Сања Ђорђевић, Митар Мирић, Млађан Динкић, Злата Петровић, Сања Ђорђевић, Гоца Божиновска, Тања Савић, Ненад Нинчевић из "Тути фрути бенда", који је за Севе написао неколико песама међу којима и "Далматинку"...
- Северини бих пожелео да јој ова веза буде успешнија од претходне - рекао је некрунисани краљ народне музике Шабан Шаулић. - Долазим као гост, али ако младенци буду тражили, отпеваћу неку песму. Волео бих да то буде "Краљице срца мога".У "Краун плазу" стигли су и Мелина и Харис Џиновић. Креаторка нам је казала да се нада да ће њен супруг отпевати нешто, јер немогуће је да било које весеље прође без његове песме, а Кебиној снајки неће пожелети ништа јер има све - удаје се за човека кога воли и има дете. Хрватски певач Горан Каран нам је открио да ће на свадби певати неколико песама, међу њима и "Липа си, липа". На питање да прокоментарише разлику у годинама Северине и Игора, одговорио је:
- Има у Сплиту један графит, са правом мачком сваки месец је фебруар!
Мада се претпоставља да ће се сви гости латити микрофона, на Северинином србском венчању за музику су задужени "Магла бенд" и ди-џеј, док је Петар Грашо отпевао нумеру за први плес, око 19.30, када је обављено грађанско венчање, на којем је невеста у белој венчаници одлучила да узме младожењино презиме Којић.