Ју Група прославила 45. рођендан

18-12-2015 12:48:20 | | / mojenovosti.com |

БЕОГРАД - Ју група, бенд који траје најдуже у историји рокенрола на нашем подручју, прославио је синоћ 45 година постојања на музичкој сцени концертом у препуној Хали спортова.

Прије него што су Жика, Драги и Петар Јелић и Игор Малешевић изашли на сцену, Зоран Костић Цане, фронтмен групе Партибрејкерс, поздравио је публику.

"Бити неко 45 година и одржати се на овој сцени, то је више него нешто. Братска слога, нису поклекли ни пред ким, фурају свој фазон, то је Ју група. Да није било њих, тешко да би било нас. Ово је група која има неподељено поштовање колега, ми их сви волимо. Џабе ти музика и посвећени наступи ако ниси добар као човек. Они то јесу", рекао је Цане, након чега су му се придружили чланови бенда.
Ређале су се пјесме „Паника“, „Мој стари бенд“, „Замолићу те“, а до краја вечери цијела Хала спортова била је на ногама. Публика је пјевала у глас легендарне хитове „Црни лептир“, „Море“, „Чудна шума“, „Ноћ је моја“, „Од злата јабука“, „Морнар“ и друге.
Међу многобројним фановима били су и Игор Лазић Нигор, Пеца Поповић, Милица Михајловић, Милан Ђурђевић из Неверних беба и други.