Срамота:Амерички војник силовао девојку у Подгорици!

21-02-2016 10:01:41 | | https://srbijajavlja.wordpress.com/ mojenovosti.com |

Амерички војници су, по свему судећи, демонстрирали своје бахато и монструозно понашање и у Подгорици, а њихова жртва била је једна девојка коју су, по наводима медија, везали у хотелу „Премијер„.

Подгоричка полиција је, наиме, у среду око 11 часова добила анонимни позив да се у једној соби хотела налази везана девојка. Она је, наводно, ноћ провела са једним од гостију овог елитног хотела међу којима су и амерички војници, као и да је девојку везао управо један од њих.
У хотел су потом изненада упала три полицајца подгоричког МУП-а и два инспектора у цивилу, који су дошли да провере наводе из анономне пријаве. Од рецепционера су захтевали да им кажу у којим собама се налазе амерички држављани. Полицајци су потом кренули у проверу соба 605 и 702.

Контрола и претурање по собама трајало је око 15-20 минута и након тога је све обустављено, а информацију да ли су пронашли девојку и ко је боравио у овим собама 605 и 702, није саопштена особљу.
Само минут након полиције и инспектора у Хотелу Премијер појавио се и чиновник Амбасаде САД у Подгорици, који се распитивао о анонимној пријави.
Случај заташкан „са врха“
Незваничне информације говоре да је „са врха“ стигао захтев да се све заташка како не би избио међународни скандал. Такви наводи имају основа, с обзиром да се ни полиција, ни хотел , али ни америчка амбасада нису званично оглашавали поводом овог случаја.
Овај инцидент ће, нажалост, проћи некажњено, јер су амерички војници у Црној Гори заштићени од кривичног гоњења. Исто као и у Србији, по новом споразуму!
Хоће ли се у Црној Гори овакве ствари чешће дешавати када Црна Гора евентуално уђе у НАТО – видећемо. У сваком случају, амерички војници нису нигде познати по добром владању, па ни код својих кућа. Разлика је једино у томе што тамо могу да их кривично гоне.
Иначе, амерички војници имају богату историју напада и злостављања у многим земљама у којима НАТО има војно присуство.
Тако су недавно четири америчка војника у Кијеву силовала две девојчице од 12 и 13 година. Полиција је успела да их лоцира и задржи у једном од ресторана, али су морали да их пусте пошто амерички војници уживају дипломатски имунитет.
Двојица из групе опасних педофила припадају приватној војној агенцији, док друга два спадају у лични састав генерала-пуковника Хоџса из Висбадена.