Сриједом у „Perpetuum-u“

06-10-2016 01:34:42 | | pm.rs.ba/ mojenovosti.com |

Пажња, пажњааа! Сриједа нам се ближи, заједно можемо пркосити киши!

Ваш Perpetuum mobile тим поново је покренуо пројекат Сриједом у „Perpetuum-u“. Радионице, предавања, нове идеје, нови људи и још много, много тога занимљивог и корисног.
У оквиру нашег првог дружења учесници су имали прилику да науче нешто о невербалној комуникацији и то од стручњакиње за односе с јавношћу, Весне Рачић. Судећи по броју учесника/ца и реакцијама након предавања, сви смо уживали. Прошле сриједе угостили смо дивну, Санду Мешиновић, која је својом позитивном енергијом и причом о здравим стиловима живота на фантастичан начин успјела приближити нашим учесницима начине за љепшу и квалитетнију свакодневницу. И ове сриједе у „Perpetuum-u“ очекује нас још једно одлично дружење, у госте нам долази психолог, Весна Босанчић, а тема којој ћемо се посветити јесте, „Илузија слободне воље – доношење одлука“. Сваке наредне сриједе припремамо мноштво занимљивости из којих можете много тога научити.
Сами бирате како ћете проводити своје вријеме, ми вам само нудимо једну од могућих опција. Чекамо вас, сриједом смо у Perpetuum-u!
Не заборавите, избор је оно што свакога од нас чини човјеком!
srijedomuperpetuum@gmail.com