Квалитет горива као највећи савезник Вашег аутомобила

30-06-2021 05:24:40 | | фото: © НИС/ vostok.rs |


Када купујемо одређени производ, већина нас обраћа пуно пажње на сам квалитет истог, што на крају буде и пресудно приликом избора. Исто тако је и са куповином горива, јер за свој аутомобил желимо најбоље гориво врхунског квалитета. Управо такво гориво, провереног квалитета, можете пронаћи на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама и бити сигурни да сте свом љубимцу пружили најбоље.


Као компанија којој је квалитет производа и услуга које нуде приоритет у пословању, тако НИС посебну пажњу посвећује квалитету својих горива и то на више начина. На првом месту је свакако стручност запослених и улагање у њихово константно усавршавање, како би били врхунски експерти из области којима се баве. Поред тога, од кључног је значаја савремена технологија која се користи у производним процесима, а захваљујући континуираном улагању у модернизацију, НИС-ова рафинерија у Панчеву сврстава се међу најсавременије европске рафинерије. Додатно, од великог значаја су и модернизоване лабораторије компаније у којима се обави више од 180.000 анализа годишње. Поменуте анализе раде се са више од 400 акредитованих метода испитивања, а све у циљу максималне контроле квалитета. Узорковање и испитивање се, између осталог, врши и у ауто цистернама којима се транспортује гориво до бензинских станица, чак и поред чињенице да су то модерне ауто цистерне најновије генерације, будући да су то места са највећим ризиком од деградације квалитета. Издавањем извештаја о испитивању квалитета горива НИС-ове лабораторије потврђују квалитет произведених горива, а компанија гарантује да се на свим НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама налази домаће гориво врхунског квалитета.


На овај начин, НИС већ дуги низ година завреднује поверење својих потрошача, њих више од милион, о чему сведочи и програм лојалности ове компаније – „Са нама на путу“, који има највише чланова.