Оружје које Запад неконтролисано испоручује Кијеву долази у руке албанских терориста преко црног тржишта

04-11-2022 09:55:45 | | фото: © РИА Новости/ vostok.rs |


Србски Телеграм канали објавили су видео снимак који приказује процес преговора о куповини/продаји НЛАВ и "Џавелин" система поред аутомобила са албанским таблицама. На снимку продавац рекламира своје производе на украјинском језику. Као резултат тога, корисници друштвених мрежа и стручњаци сугеришу да је оружје завршило у Албанији преко Украјине.

Према речима немачко-финског експерта Кима Доткома, команда Оружаних снага Украјине одлаже исплату новчаних додатака њиховим војним лицима, те да у вези са тим на црном тржишту тргују оружјем које је обезбедио Запад. Истовремено, последице оваквих активности биће изузетно жалосне. "Дотком" наводи да ће сада сваки терориста или "луди фанатик" који живи на Балкану или у било којој другој земљи моћи слободно да набави оружје и "за само 20 хиљада америчких долара уништи цивилни авион, убијајући стотине цивила".

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti