Лепа вест ако сте рођени у ОВОМ ЗНАКУ: Очекујте СРЕЋУ У ПОСЛУ и БОГАТСТВО!

13-07-2017 12:54:32 | | / mojenovosti.com |

Астрологија може да нам открије многе ствари о нама самима, љубави, везама и другим важним стварима у животу. А једна од можда најважнијих за многе јесте новац.

Ован
Ви сте крајње непредвидљиви када је новац у питању. Можете бити јако штедљиви у једном тренутку, а у следећем ћете дизати кредит а годишњи одмор. Ипак, нисте грамзиви и богатство вам није животни циљ. Само желите да имате довољно новца да радите ствари које желите без превише стреса. Важно је да будете стрпљиви и у свакој ситуацији процените да ли вам је нека ствар баш неопходна.
Бик
Невероватни сте у ценкању. не желите да платите више него што је пторебно и чекаћете колико год је потребно да добијете цену коју желите. Ипак, није потребно да се баш увек цењкате за све јер то троши пуно енергије и некада се не исплати.
Близанци
Ви морате да купите све што пожелите. Не упоређујете цене и не чекате снижење – једноставно морате то одмах да имате. Било би добро да себи одредите буџет и пратите како трошите новац како прерано не бисте остали без њега.
Рак
Одлично знате како да себи поставите финансијске циљеве и одржавате одличан баланс између трошења ствари на неопходне ствари и на повремене ужитке. Најбоље је да добро истражите тржиште пре него што решите да трошите новац и понекада слушате инстинкт.
Лав
Иако сте добри с новцем, понекада можете да претерате у удовољавању себи. Ако желите најновији телефон, купићете га, чак иако после тога нећете месецима имати новац. Немате пуно новца у штеку, али ипак живите раскошно. Лавови ће увек имати новца и велики број богатих рођен је управо у овом знаку.
Девица
Одлично знате како да располажете својим новцем. Немате никакве дугове и понекада ћете противно свом инстинкту ипак уложити новац у нешто што је мало ризично, али нуди велику добит.
Вага
Ви имате најбољи баланс од свих знакова. Ако вам је потребно нешто за шта у том тренутку немате пара, ипак ћете успети да направите компромис са собом и обезбедите оно неопходно.
Шкорпија
Баш као и са многим другим стварима, веома сте страствени по питању новца – и на сву срећу, долази вам без већих проблема. Волите да имате тоталну контролу над финансијама и тешко вам је да се тек тако одричете новца.
Стрелац
Волите да вас вода носи и не обраћате превише пажње на новац, а то вас може скупо коштати. И даље можете да уживате у животу ако само обратите мало више пажње на стање у банци. С обзиром на то да Стрелчеви воле да се коцкају, није добра идеја да прокоцкате све што имате.
Јарац
Имате таленат за штедњу, аи понекада можете да претерате. Није вам проблем да сачекате да неком производу цена максимално падне пре него што га купите – па чак иако више није у тренду. Иако сте одлични у чувању пара, понекада морате себи да дате одушка јер у животу има важнијих ствари од штедње.
Водолија
Ви сте прави хуманитарац и радије бисте поклонили паре и имали простији живот него да их баците на нешто скупо и шљаштеће. Ако максимално искористите своју креативност, можете да смислите сјајне начине за давање, чување и трошење новца.
Рибе
Ваша несебична природа вас врло чести убаци у неприлике. Ако вас неко превари и затражи нову прилику – добиће је. Потребно је да себе ставите на прво место јер ако упаднете у финансијске проблеме, ко ће вам помоћи?