ОТВОРИО ДУШУ ПСИХИЈАТРУ: Зоран признао која га мука мучи

15-01-2018 12:48:19 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Осумњичени се током неуропсихијатријског вештачења осврнуо и на своје укућане, а са посебном пажњом говорио је о својој мајци

Током посете психијатара вештака Зорану Марјановићу (39), осумњиченом да је 2. априла 2016. у Борчи убио супругу Јелену Крсмановић Марјановић (33), Зоран је у разговору поменуо и своју мајку Зорицу, незванично сазнаје „Ало!”.

Наш извор упућен у случај каже да се Зоран током неуропсихијатријског вештачења у Централном затвору наводно осврнуо и на своје укућане, а да је са посебном пажњом говорио о својој мајци, која важи за најмистериознију личност у тој породици.
- Одговарајући на питања стручњака, осумњичени је помињао и чланове своје породице, што није неуобичајено, пошто су покојна Јелена и он живели у кући са Зорановим родитељима, братом и Зорановим сином из првог брака. Било је неминовно да и њих помене, а испитивачи су посебну пажњу обратили на то како је Зоран говорио о својој мајци Зорици.
На основу његових одговора и гестикулације, али и емоција које је испољавао током вештечања, могло се закључити да он са мајком има посебан однос и да је она кључна фигура у породици, те да је имала утицај на његов живот како пре брака, тако и током брака са Јеленом - објашњава наш саговорник и додаје да је врло чудно то што Зорица ниједном није посетила сина у затвору, имајући у виду њихов присан однос.
- Зоран се у затвору налази безмало четири месеца и врло је чудно што га мајка ниједном није посетила. Познато је да њега, осим адвоката, редовно обилазе отац Владимир и брат Милош. Чак му је и малолетна ћерка била у посети, али не и мајка. Зашто је тако, знају само они. Постоје неке индиције да Зорица избегава да оде у посету сину како му не би пореметила мир. Наиме, Зорица наводно има неке моћи и ауру, па се плаши да би својим присуством могла на неки начин да нашкоди Зорану - објашњава наш извор.
Подсетимо, како је за „Ало!” раније објаснио професор Радомир Чолаковић, психолог, Зорана може сломити сусрет са мајком, па је могуће да због тога и избегавају да се виде.
- Мајка је у породици Марјановић главни манипулатор. Она се зато и бавила лечењем људи, јер је најлакше манипулисати особама које имају велику муку. Зоранова мајка је имала огромну улогу у породици јер је много зарађивала, што јој је давало још већу слободу и моћ у породичној хијерархији - објаснио је раније психолог Чолаковић за наш лист.
Он је напоменуо да Зорица зато и не долази у затвор да види сина „јер би он поклекао, што не би било добро ни за кога од Марјановића”.