БОЛЕСНО АМБИЦИОЗНА! Звезда серије ЋЕРКЕ због популарности била у вези са 25 година старијим колегом!

15-01-2018 07:55:50 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Чини се да је Афра, као и лик који тумачи, спремна баш на све зарад каријере.

Афра Сарачоглу важи за једну од најтраженијих младих глумица у турској ТВ индустрији, а публика у региону упознала ју је у серији "Ћерке", која се емитује сваког дана од 20 часова на ТВ Пинк!

Двадесетогодишња Афра у серији тумачи једну од главних улога, Еџе, девојке која је, заједно са својом мајком Фазилет, спремна на све да постане богата и славна.
Чини се да је Афра, као и лик који тумачи, спремна баш на све зарад популарности, с обзиром на то да је постала позната широј јавности по афери са 25 година старијим колегом, Озџаном Денизом.
Афра и Озџан су се упознали 2016. године, када је била потпуно непозната и болесно жељна славе. Озџан јој је тада доделио једну од важнијих улога у свом филму "Друга шанса", што је Афри било и више него довољно.
Продуценти су је запазили у филму, понуде су почеле да долазиле са свих страна, снимила је још једно остварење за велико платно, а одмах потом добила је главну улогу у серији "Ћерке".
Њени родитељи нису благонаклоно гледали на пут који је одабрала да би се домогла толико жељеног успеха. Иако су упознали Озџана, нису одобравали њихову везу, с обзиром на то да је од Афре старији чак 25 година. Дениз се правдао говорећи да се према Афри понаша као старији брат, што је нагласио и у саопштењу које је доставио медијима када су почели да пишу о његовој вези с четврт века млађом звездом у успону.
Познајем вас толико да могу да схватим да се трудите да угрозите моју личност баш сад, у недељи када је изашао филм. Знам и то да већина вас зарађује на неморалан начин. Приморали сте ме да напишем овај текст тиме што сте, у недостатку информација, објавили да сам у вези са деветнаестогодишњакињом, тиме што се трудите да ме уништите, што сте допустили да ваше речи пређу границу и што сте као истину приказали трач који сте сами измислили. То што сте сада, кад се полемише о педофилији, објавили нешто тако неразумно, не могу да вам опростим. Афра Сарачоглу је глумица која је са мном потписала уговор и према којој се ја понашам као брат - навео је Дениз у обраћању новинарима.
Наравно, мало ко је поверовао у ову причу, а у прилог томе да је међу њима постојало нешто више од братско-сестринске љубави говори чињеница да је Афра након везе с 25 година старијим колегом постала једна од најтраженијих турских глумица. Ако узмемо у обзир да је Озџан један од најутицајнијих глумаца, није тешко сабрати два и два.