ИСПЛИВАЛИ СВИ ДОКАЗИ! Откривена ИСТИНА о Анабелином мужу после оптужби да не даје НИ ДИНАРА за своје ВАНБРАЧНО ДЕТЕ

17-01-2018 02:37:54 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Након што је Јасмина Скендер, са којом Лунин очух има сина Леона, изјавила да на име алиментације није добијала новац за његово издржавање, те да отац не жели да га види, откривена је и друга страна приче.

Откако је блогерка Луна Ђогани започела своје учешће у "Задрузи", најгледанијем ријалитију на овим просторима, очи јавности упрте су у све чланове њене породице, која је током четити и по месеца готово свакодневно спекулисала о њој самој, али и њеним родитељима, певачици Анабели Атијас и денсеру Гагију Ђоганију. Поштеђен, ипак, није био ни Лунин очух Андреј Атијас, Анабелин други муж, са којим је певачица 2013. добила трећу по реду ћерку Бланкицу.

Будући да су породице Ђогани и Атијас у жижи интересовања, све чешћи су иступи у јавности Јасмине Скендер (29) из Зенице, са којом је Андреј има сина Леона, који је плод њихове краткотрајне романсе. Иако Јасмина у својим интервјуима говори како је са Андрејем била у озбиљној вези, која је прекинута због Анабеле, те оптужује Атијаса да свог сина не виђа и на име његовог издржавања не плаћа алиментацију, извор упућен у ову причу открива за Пинк.рс да је истина, заправо, потпуно другачија.
Не знам стварно шта се дешава, ово што Јасмина у последње време изјављује стварно нема везе с везом. Изврће ствари и прича неку своју причу, тачно користи тренутак када се због "Задруге" прича и о Луни, па и о Гагију, Анабели и Андреју, да га најстрашније оцрни, а себе уздигне - започео је причу извор који је инсистирао да остане анониман, а онда наставио:
Прво, она прича да су они били у некој озбиљној вези, а они су само једно вече били заједно... И то сви знају. Десило се шта се десило, шта сад, три месеца од тада му се јавила и рекла да је трудна. Он није бежао од одговорности као што она прича. Прихватио је све обавезе, плаћао је детету алиментацију 200 конвертабилних марака (око 100 евра), а проблем је настао кад му је Јасмина забранила да виђа сина. Тада ју је тужио - објашњава извор, а екипа нашег портала дошла у посед скенираних уплатница, које доказују ове тврдње.
Извод упућен у причу додаје да му није јасно због чега Јасмина прича да је Андеј тај који не жели да виђа Леона, кад је он правду покушао да потражи судским путем баш због тога што му је то право ускратила.
- Све те њене приче падају у воду. Па, човек ју је тужио јер му је забранила да виђа малог, постоје и докази за то. Алиментацију је плаћао све док му суд није наложио да престане то да ради, јер позиве за суђење упорно није примала на адреси, на којој је уредно подизала алиментацију. Замислите, па она му је тражила месечно да плаћа 4000 евра, а он има плату 1000 евра. Па, где то има?! И што се, попут осталих родитеља, за права свог детета не избори на суду, на којем се и даље не појављује, већ путем таблоида?! - пита се извор упућен у читаву причу, и који је за сам крај разговора додао да су Јасминине оптужбе на Анабелин рачун, такође, лажне.
Ма, то су све глупости, она није у том фазону. Никад ни за њу, ни за то дете ни реч није рекла, а камоли нешто ружно. Анабела зна да је то Андрејева и Јасминина ствар, да је на њима да то реше и она се ту, знам проверено, никад није мешала, нити је она иког раздвајала и, не дај Боже, то дете одвојила од оца - завршава извор.
Овим поводом покушали смо да ступимо у контакт са Анабелом и њеним супругом, чији су бројеви телефона били недоступни.