Ким Кардашијан ДОБИЛА ТРЕЋЕ ДЕТЕ: Сурогат мајка је њена сестра Кајли? (ФОТО)

17-01-2018 04:32:44 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Због тврдњи једне од медицинских сестара из болнице, чини се да је сурогат мајка била заправо њена сестра Кајли!

Најпознатија старлета на планети Ким Кардашијан добила је треће дете. Није га родила већ је то, уместо ње, урадила сурогат мајка. Због компликација у прве две трудноће, Кардашијанова је одлучила да ангажује жену која ће донети дете на свет.

Ким и Кање обрадовали су се овог пута девојчици. Беба се родила 47 минута после поноћи по локалном времену и тешка је 3,3 килограма. Старлета се одмах похвалила фотографијом на Инстаграму.
- Захваљујемо се и дивним лекарима и медицинским сестрама јер су се бринули за сурогат мајку. Норт и Сент (прим. аут. њихова деца) су узбуђени због доласка сестрице - рекао је славни пар који још није открио име принове.
Оно што је изазвало контроверзе је питање - ко је заправо била сурогат мајка? Док једни тврде да је реч о анонимној дами која има 27 година и већ је родила своју децу, неки су приметили чудан детаљ. Због тврдњи једне од медицинских сестара из болнице, чини се да је сурогат мајка била заправо њена сестра Кајли. Она је виђена како долази у исту болницу у петак.
У последњих неколико месеци Кајли се ретко оглашавала и на друштвеним мрежама и чак се није ни фотографисала толико често колико је то до сада радила.