Њени школски дани: Маца признала да је ЈЕДВА завршила ОСНОВНУ!

21-01-2018 11:30:52 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Укућани неретко причају о својим школским данима, али су само неки искрено признали какви су били ђаци.

Иако су многи задругари збијали шале на њен рачун, Маца Дискреција је увек имала одговор на све због чега су јој остали укућани придиковали.

Наиме, поједини такмичари осуђивали су Мацу због лошег вокабулара и простог изражавања, али се могло приметити да она није узимала у обзир сваку увреду на свој рачун. Она је чак у искреном разговору са укућанима признала какав је ђак била у школи и шта је пресудило да не упише жељену средњу школу.
Много ми је жао што нисам уписала средњу школу коју сам волела, јер сам у основној била јако лош ђак. Завршила сам средњу туристичку, три године. Могла сам и четврту, али нисам - признала је Маца.
Када су је укућани питали због чега се то десило и шта ју је спречавало да иде редовно у школу, она је кроз смех испричала да је у потпуности била незаинтересована.
Ја сам из ликовног једва имала двојку, кренем нешто да цртам, а ја појма немам. После сам у средњој учила, била сам врлодобра и одлична. Сама сам схватила да морам да учим - рекла је Маца.
Ја сам имала и оне професоре што кад ме виде прогледају ми кроз прсте, а то је било из енглеског највише - додала је Маца.
Ова такмичарка је без проблема признала нешто чега би се неко други вероватно постидео, али како су се многи уверили у њену искреност, задругари ни овога пута нису били изненађени.