ПОСЛЕ ЗАДРУГЕ СРЕШЋЕ СЕ НА СУДУ! Анђелова породица ПОДНЕЛА ТУЖБУ против Теодорине породице!

19-02-2018 07:48:45 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Теодора Џехверовић и Анђело Ранковић почели су своју везу у најгледанијем ријалитију на овим просторима "Задруга", а упркос великим турбуленцијама, ова љубав опстала је све до данас.


Ипак, ситуација међу њима се додатно закомпликовала када је Теодорина мајка, Гордана Џехверовић, ушла у ријалити и равноправно са осталима започела борбу за прво место.
Анђелова породица није подржала његову везу са младом певачицом, а Теодорина мајка им је то веома замерила. Од пре неколико дана траје Гоцина расправа са Анђелом, која је доводила и до озбиљних драма током протекле недеље. Упкрос томе што су се певачица и манекен помирили, породице једног и другог не заборављају све увреде са обе стране.

Међу њима су пале тешке речи, а госпођа Џехверовић неколико пута поменула је његову породицу, мајку Љиљану и ујака Предрага. Након увреда на њихов рачун, контактирали смо породицу Ранковић како бисмо добили њихов коментар на целу ситуацију.
Предраг Пеђа Ранковић, познати фризер и Анђелов ујак, кратко нам је образложио да не сме да даје изјаве за медије јер су поднели тужбу против породице Џехверовић. Предраг нам је објаснио да је процедура таква, а да ће ова драма двоје младих добити судски епилог.