Интернационални дигитал маркетинг стручњаци на “Конверзији”

27-03-2018 08:25:56 | | / mojenovosti.com |

Дигитал маркетинг конференција “Конверзија” угостиће у Бањалуци 14. априла интернационално афирмисаног стручњака Patricka Dermaka из Њемачке, чија је специјалност Facebook оглашавање, као и Fabiana Rossbachera, експерта за SЕО (оптимизацију за претраживаче).
Patrick је саоснивач агенције “Adbakar”, која има директно партнерство са Facebook платформом, а међу чијим клијентима се налазе имена као што су “Porche”, “MannHummel” и “Kinston”.
У склопу свог пословања, агенција већ дуго година организује конференцију “Facebook Masteru Live”, која се 2017. године одржала на чак двије локације: у Берлину и Хонг Конгу. Своју прву фирму основао је са 22 године, завршио је мастер у Силицијумској долини, а креатор је најпродаванијег Udemy курса на тему Facebook маркетинга, о чему ће уједно причати на "Конверзији".
Patrick ће представити примјер из праксе (case study) у којем је успио оптимизовати цијену Facebook lead-а са $234 на $8, што је заиста импресивно. Поред тога што ће учесници имати прилику да слушају предавања искусних регионалних дигиталних маркетара, овај пут су организатори (агенција Grape и SEO.ba) одлучили да довођењем међународно признатих предавача, провјере да ли је домаће тржиште спремно за предавања на енглеском језику.
Други дигитал маркетинг стручњак из Њемачке који ће одржати предавање на “Конверзији” је Fabian Rossbacher, иначе организатор највеће SEO конференције у Њемачкој и успјешан предузетник у е-цоммерце сектору. Почео је као програмер, затим више од 10 година провео као SEOконсултант, а сада страствено води свој онлине схоп који поред SEOврло радо рекламира путем Facebook огласа. У свом предавању на “Конверзији” ће управо представити Фацебоок кампању која је била кључна за успјех његовог првог онлине схопа.
"Конверзија" ће угостити 20 признатих стручњака
Подсјећамо, конференција дигиталног маркетинга “Конверзија” одржаће се 14. априла у хотелу “Јелена”, када ће 20 врхунских регионалних и иностраних предавача, динамично и безрезервно подијелити стечена знања из поменуте области. Конференцију су подржале компаније UniCredit Банк Бања Лука, AdCombo, Проинтер, Телеклик, Posao.ba, Мања, Витинка, као и Град Бања Лука који је догађај уврстио у програм обиљежавања Дана града под називом “Прољеће у Бањалуци”.
Поред Патрицка и Фабиана, овај друштвено-едукативни догађај уприличиће имена попут Ненада Пантелића (Србија), Мирослава Варге (Хрватска), Адиса Пезеровића (БиХ – Аустрија), али и других стручњака из региона.
Фокус овогодишње конференције су три области: SEO (оптимизација за претраживаче), Facebook и Google оглашавање, те аналитика, а уколико вас занимају додатне информације о програму, предавачима и куповини улазница, које су на попусту до 1. априла - посјетите http://www.конверзија.org/, њихову Facebookстраницу, или пишите на е-маил: pitanja@konveryija.org.