Ljiljana Krulj Mis Republike Srpske

07-05-2018 08:58:51 | | / mojenovosti.com |

Ljiljanu Krulj, Miss Republike Srpske 2013. danas osim u ulozi manekenke, možemo vidjeti i sa mikrofonom u ruci. Obzirom da joj kamera nije strana, ovu ljepoticu smo mogli gledati na Alternativnoj televiziji kao novinarku, a potom je uslijedila ponuda od Direkcije Miss BiH da radi kao voditeljica i PR modne agencije ABC models International, u čemu se danas odlično snalazi. Ističe da joj je bilo zadovoljstvo na ovakav način okruniti saradnju sa agencijom u kojoj je načinila svoje ozbiljnije modne korake.

Ljiljana ima 26 godina i završila je Pravni fakultet u Banjaluci. Nosila je mnogobrojne revije u BiH, radila modne kampanje u Turskoj, ali ona kaže da se najljepše osjeća na Nivea Fashion Week-u, koji se održava u Sarajevu. Nedavno je ponovo prošetala pistom na ovom modnom spektaklu, a za naš magazin otkrila je šta je to što je Bh modna scena ovaj put prezentovala.

- Drago mi je što su dizajneri inovativni, što ne dozvoljavaju da bilo šta uguši njihove ideje.Tako su i ovu sezonu dočekali spremni i pokazali da mogu u svijet na velika vrata. Imamo kvalitetne dizajnere, ali posjetili su nas i dizajeneri iz Turske, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Njemačke. Već nekoliko godina sam sa zadovoljstvom dio ovog projekta, jer sam tu doživjela mnoge lijepe trenutke.

Sebe opisuje kao energičnu, šarmantnu i upornu osobu. Njena velika strast su ples, plivanje i putovanja. Obzirom da je bila u mnogim evropskim prijestonicama, pitali smo je gdje bi voljela otputovati, a nije do sada.

- To su dvije zemlje, Indija i Kina. Čvrsto vjerujem da ću jednoga dana kročiti na njihovo tlo, a pošto smatram da se sve dešava s razlogom i u pravo vrijeme, ni ova želja neće ostati neostvarena. Moram priznati da sam počela učiti kineski i da nije težak.

Otkrila nam je da će to biti u privatnoj režiji, jer se mnogo više posvetila voditeljskom poslu, te da je na ljeto očekuju mnogi projekti, a jedan od njih je angažman povodom izbora za Miss Brčko Distrikta i to za nekoliko dana. Recept za dobru organizaciju, ali i to koliko voli svoj posao, ova ljepotica nije krila.

- Vodim se tim da šta god da radite, trebate dati sve od sebe i uspjeh neće izostati, pa i ako se ne desi ono što ste željeli, bar ste pokušali. Često su me pitali kako sam uspijevala uskladiti obaveze na fakultetu sa snimanjima, revijama, ali ono što je važno jeste da sam znala iskoristiti vrijeme na prave stvari. Posao kojim se danas bavim je samo dobar spoj onog što sam naučila kroz školovanje, onog što se ne može naučiti u školi ( već stalnim radom na sebi ) i moje velike želje.

Na modnu pistu je prvi put kročila sa osamnaest godina, a kako ona kaže baš navrijeme, kada ste koliko toliko zreli da možete donositi odluke. Najljepša strana manekenstva su prijatelji koje je stekla, ističe Ljiljana, ali i poseban osjećaj koji ima kada hoda pistom, koji se ne može opisati riječima. Da će biti ono što je danas, nije ni sanjala.

- Kao mala sam bila veoma stidljiva i željela sam biti doktorica ili psiholog kada porastem. Da je tom stidljivom djetetu tada neko rekao da će hodati pistom ili pričati pred hiljadama ljudi, mislila bih da je lud. Postala sam neko za šta sam tada smatrala da nemam nikakve afinitete, ali biti jači od svog straha i kročiti u nepoznato i biti dobar u tome, daje nam ljepotu življenja. Zar nije život jedan paradoks, ali zaista se radujem onome što me sve čeka u budućnosti.

Ova lijepa Dobojka, koja sada živi u Banjaluci, savjetuje svim djevojkama koje imaju predispozicije manekenke i koje žele tim da se bave da vjeruju u sebe, rade na sebi i hrabro upoznaju svijet manekenstva koji može biti zaista lijep. Pored titule Miss RS 2013, Ljiljana je osvojila mnoge lente na izboru ljepote: Elite model look 2010, Miss Proleptir(Miss Adriatic)2011, Miss dobojske regije 2013, Miss Šarma BiH 2013.