ОГРОМАН ЗЛОЧИН У СРБИЈ човјек убио жену, сина (4), ћерку (2) и ташту, тешко ранио још једно дете

23-08-2018 08:17:26 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Прошло је десет година од незапамћеног злочина у селу Кршевица код Бујановца, када је чобанин Бобан Митић (34) из Ратаја у породичној кући таста Благоја Ристића (50) хицима из пиштоља убио супругу, сина, ћерку и ташту.

Због убиства у стању урачунљивости и са умишљајем супруге Сузане (25), сина Лазара (4), ћерке Анђеле (2) и таште Сунчице Ристић (47) у кршевичкој махали Николинци 16. марта 2008. око 20.45 часова, злочинац је у Окружном суду у Врању осуђен на 40 година затвора.
Крвник је покушао да лиши живота и таста Благоја Ристића и Сузанину ћерку из првог брака Кристину (5), коју је погодио у десно око, због чега је девојчица остала трајни инвалид.
Кобне вечери Бобан Митић дошао је у Кршевицу да у Ратаје врати само децу, јер је 17. марта имао бракоразводну парницу са супругом Сузаном. Због брачних размирица, болесне љубоморе, батинања и насиља у породици, Сузана је са децом у октобру 2007. године побегла код родитеља у Кршевицу.
Са децом је малтретирана и пребијана мајка у два наврата безмало три месеца провела у Прихватној станици у Врању.
Кобне вечери Сузана није дозволила Бобану да узме децу, чак га је гађала тепсијом.
На суђењу 19. јуна 2009. године, на којем је плакао, Бобан Митић је рекао да му се помутило у глави и да се више ничега није сећао. Сељани у Ратају причали су да је четвороструки убица био преке нарави, нарочито када се због наводно неверне жене пропио.
После крвавог пира, монструм се у земуницама крио 193 дана. Ухваћен је у помоћном објекту родитеља Мире и Стојана Митића, док је сецкао паприку за зимницу!