ШКОЛА МАНЕКЕНСТВА У БАЊА ЛУЦИ,УПИС У ТОКУ

24-08-2018 06:10:41 | | / mojenovosti.com |

У сарадњи са Удружењем манекена и модних дизајнера БиХ и Модном агенцијом "АБЦ Моделс Интернатионал", Мисс Републике Српске и Мисс Шарма БиХ 2013 - Љиљана Круљ, отвара у Бања Луци професионалну школу за манекене и фотомоделе за дјецу и омладину.

Школа се бави обуком и модном едукацијом, гдје полазници уче ход, позирање, бонтон и понашање, те временом постају професионалци који раде послове манекена. Имају могућност да направе професионални боок, а најталентованији и да граде каријере у модним пријестолницама у свијету.
Школа ради са полазницима узраста од 6 до 16 година и са групом од 16 до 24 године, а упис нових чланова обавиће се у септембру.
АБЦ Моделс Интернатионал је највећа модна агенција у БиХ, основана 1996. године, која ради са професионалним моделима, умјетничким директорима, фотографима, модел скаутима, макеуп артистима и стилистима.
Професионални рад модел манагемент агенције Абц моделс Мгмт као извршног продуцента пројекта БХ Фасхион Wеек Сарајево, традицију и континуитет у доприносу и развоју БХ модне сцене препознају свјетски стручњаци из модног свијета и у току 2015. године дају управо агенцији Абц Моделс Мгмт међународно признање за најбољу модел манагемент агенцију у БиХ и Источној Европи. Због своје посвећености сталном побољшању квалитета, менаџмент АБЦ моделс одабран је да прими БИД Интернатионал Стар Аwард за квалитет за 2015. годину на конвенцији у Женеви. (БИД Међународна награда за квалитет).
Сви заинтересовани за школу манекенства се могу пријавити на број телефона 065 225 148.