ЛАЗАР ЈЕ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА ДЕВОЈКОМ ПРЕ ПОГИБИЈЕ У НАРОДНОЈ БИБЛИОТЕЦИ! Порука коју је написао слама срце!

26-08-2018 08:31:28 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

У Архиву Народне библиотеке данас је погинуо Лазар Благојевић (25) и оставио иза себе породицу, пријатеље, девојку који никад неће преболети његову смрт

Као и већина заљубљених младића, Лазар је на свом Инстаграм профилу објављивао фотографије са девојком, јер је имао потребу да своју срећу подели са свима. Поред фотографије Лазар је написао и "Цјели град мирише ми на њу, њу би' да љубим", вероватно мислећи да је ово најбољи начин да опише своју љубав према њој.
Насмејани, лепи и млади, Лазар и његова девојка, красили су друштвену мрежу. Данас њега више нема...
Док су се љубиле и волеле, две младе особе нису могле ни да замисле да ће се Лазаров живот окончати на страшан начин. Вероватно су заједно планирали будућност, ни не помишљајући да несрећни младић неће да има прилику да те планове и оствари.
Лазар је, судећи по подацима на његовом профилу, завршио Високу инжењерску школу Техникум Таурунум, одсек Заштита од пожара. Волео је свој посао и често објављивао слике са колегама.
Међутим, сасвим обичан дан на послу претворио се у пакао.
Лазар је са својим колегом Дарком Шукалом погинуо у Архиву Народне библиотеке кад је гас истекао из боце.
Они су од последица гушења угљен-моноскидом преминули на лицу места и Хитна помоћ је по доласку могла само да констатује њихову смрт.