ПРЕТИ ДА СРУШИ СВЕ РЕКОРДЕ: Кија снимила нову песму, а ево како је било у студију! (ФОТО)

28-08-2018 10:40:41 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Кристина Кија Коцкар, победница прве сезоне "Задруге" и миљеница нације, како је многи називају, по напуштању Беле куће запловила је музичком водама.

Да јој је певачка каријера кренула сјајним током доказ су и милионски прегледи на њеној првој песми коју је снимила са групом Министарке "Не враћам се на старо".
Кија је почела редовно и да наступа, а у клубовима и дискотекама у којима она пева увек је пуно до последњег места и тражи се карта више. Коцкарева не планира на томе да се заустави, па је већ почела са снимањем своје друге песме, коју ће овога пута снимити сам.
Сингл носи симболичан назив "Потпис", а Кија се и овога пута одлучила на сарадњу са познатим композиторм Филипом Милетићем који стоји и иза првог великог хита.
Кристина је у студио дошла у лежерној комбинацији и потпуно опуштења, па нема сумње да је потпуно сигурна у своје квалитете и музичке способности.
Да ли ће њена друга песма успети да надмаши успех првог сингла "Не враћам се на старо", сазнаћемо врло брзо јер је премијера нумере "Потпис" већ 6. септембра.