ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ СА ПУБЛИКОМ РАСТАНЕМ! Ивана Селаков показала стомак у седмом месецу трудноће и обавестила све да напушта естраду!

29-08-2018 04:09:31 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Наша популарна певачица Ивана Селаков ускоро ће се остварити у улози мајке, што је њена највећа животна жеља. С обзиром на то да су Ивана и њен невенчани супруг Предраг Мирковић дуго покушавали да добију дете, певачица је одлучила да трудноћу проведе мирујући, макар у последњих неколико месеци.

Како је недавно ушла у седми месец трудноће, она је решила да накратко напусти естраду и у миру дочека своју наследницу.
Певачица је своје пратиоце на Инстаграму обрадовала новом фотографијом где се јасно види њен заобљени стомак, те их обавестила да се неће дружити на њеним наступима неко време.
За мене одмор почиње од данас. После 10 година непрекидног рада и наступа, дошло је време да се са публиком растанем накратко због најлепше улоге која ме ускоро чека! Хвала публици која је била са мном свих ових година, дружићемо се ускоро поново - написала је Ивана.
Подсетимо, како дуго нису могли да зачну потомство, Ивана и Пеђа су се одлучили на процес вантелесне оплодње, који је био успешан а девојчица у породицу Мирковић стиже у новембру.