Двадесет најљепших дјевојака Мис БиХ 2018, након Сарајева отпутовале до Шибенске ривијере у хотел ИМПЕРИАЛ Водице.

25-09-2018 06:43:22 | | / mojenovosti.com |

Након бројних активности које су имале у Сарајеву, двадесет најљепших и најкомплетнијих дјевојака БиХ наставиле су путовање према хотелу Империал у Водицама, који је домаћин овогодишњих припрема за велико финале избора Мис БиХ за Мис свијета.
Хотел Империал је предиван хотел, који испуњава све услове за идиличан одмор и опуштање. Током љета нуде богат анимацијски програм за одрасле и дјецу, док се у вечерњим сатима гости могу забавити уз разноврстан забавно-музички програм.
Најљепше дјевојке у прекрасном амбијенту хотела у посљедњих неколико дана припремају кореографију, а Инес Јовановић, international booker and casting manager, с љепотицама увјежбава њихов сценски наступ, те подучава дјевојке како се што боље представити на модној писти, као и на финалној вечери.
Осим тога, у току су снимања каталога и видеоспотова, професионалних модних фотографија за Babyliss Paris, купаће костиме Exclusive Lingerie, те свечане вечерње и коктел хаљине Paradi Couture.
У слободно вријеме дјевојке уживају у широкој понуди хотела Империал, скривеног у прекрасној парк шуми тик уз море, у фитнесу, масажама, али и сунчању и купању на прелијепом базену хотела. Осим на базену, уживају и на најљепше уређеним Водичким плажама, те разним активностима које туристичко средиште Водице нуди.
Финални избор Мис БиХ за Мис Свијета 2018. ће се одржати 30.09. године, уз директан телевизијски пренос Федералне Телевизије с почетком у 21х, а комплетан програм је посвећен хуманитарној акцији за помоћ Средњој музичкој школи у Тузли.