Најљепше дјевојке БиХ стигле у хотел ИМПЕРИАЛ Водице

24-09-2018 07:24:02 | | / mojenovosti.com |

Након што су се окупиле у Сарајеву, двадесет љепотица из БиХ стигло је у прекрасан град Водице, а домаћин овогодишњих припрема је хотел Империал у којем се најљепше дјевојке БиХ припремају за велико финале.
Хотел Империал Водице смјештен је у непосредној близини пјешчане плаже и пажљиво уређеног медитеранског парка. Посјетиоцима нуди разниспортски, рекреацијски и забавни садржај: фитнес, сауна, студио запрофесионалну масажу, тениски терени, игралиште за дјецу, те отворенибазен
.
Управо у хотелу Империал Водице раде на припремама за натјецање, тренутно увјежбавају кореографију, а Инес Јовановић, интернатионал booker and casting manager, с љепотицама увјежбава њихов сценскинаступ, те подучава дјевојке како се што боље представити на моднојписти, као и на финалној вечери. Осим тога, у току су снимања каталога и видеоспотова, професионалних модних фотографија за Babuliss Paris, купаћих костима Exclusive Lingerie, те свечаних вечерњих и коктелхаљина Paradi Couture.
У слободно вријеме дјевојке уживају у прекрасном медитеранском парку, који се налази у склопу хотела Империал, у фитнесу, масажама, али исунчању и купању на прелијепом базену хотела. Осим на базену,уживају и на прекрасним плажама, те разним активностима које туристичкосредиште Водице нуди.
“Овогодишњи избор посвећен је хуманитарној акцији “И МИ ХОЋЕМО СВОЈУ ШКОЛУ”, како би се набавили инструменти и обновила зградаСредње музичке школе у Тузли. Позивом на број 090 290 014 дониратеједну КМ + ПДВ (1,10 КМ)“, изјавио је Роберт Јовановић, комерцијалнидиректор и продуцент избора Мис БиХ за Мис свијета.
Иначе, финални избор ће се одржати 30.септембра на сцени Босанског културног центра у Тузли са почетком у 21часа, уз директан пренос на ФТВ.