ЈАВНО СЕ ОДРИЧЕМ БИОЛОШКОГ БРАТА РАНКА ЈОВАНОВИЋА ЗБОГ НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА , ЗЛОСТАВЉАЊА И ВИШЕ ПОКУШАЈА УБИСТВА

26-10-2018 02:52:54 | | Славица Јовановић / mojenovosti.com |ЈАВНО СЕ ОДРИЧЕМ БИОЛОШКОГ БРАТА РАНКА ЈОВАНОВИЋА ЗБОГ НАСИЛНИЧКОГ ПОНАШАЊА , ЗЛОСТАВЉАЊА И ВИШЕ ПОКУШАЈА УБИСТВА


Ранко Јовановић 42 . године рођен у Пљевљима силеџија


Јавно се одричем биолошког брата Јовановић Р. Ранка , 42 године , рођеног у Пљевљима , због злостављања и насиља у породици којем сам била изложена целог свог живота , од кад знам за себе , као и више покушаја убиста . Не признајем његове дугове , одричем га се јавно и тражим од насдлежних институција да га што хитније удаље од мене и пошаљу на лечење . Ћутала сам због срамоте , али сам одлучила да све јавно објавим и да подстакнем и остале жене жртве насиља да о томе проговоре . Да се јавно објаве имена силеџија и насилника . Приносио ми је много пута нож под грло , те ко може да гарантује да то неће и осталима чинити .

Када сам имала великих пробллема са кичмом десет дана ме држао закључану у кући , свих десет дана ми држећи нож под грлом и претећи да не пишем , а о Црногорцима да не смем да писнем . Осим што ми је држао нож под грлом и покушао да ме убије , просипао ми је по коси дробљени кекс , сирће , воду , шећер , кидао завесе , разбијао столице , све ломио по кућу , а имам и сведоке .

Такође , не желим да га видим више никад у животу , док год сам жива . Он је мртав за мене .


Славица Јовановић новинар и књижевник