Придобијте нове купце уз помоћ online оглашавања

06-03-2019 01:23:56 | | / mojenovosti.com |

Након исказане потребе, али и након низа успјешно организованих едукација из различитих области и сегмената онлине маркетинга, Paradox Media-дигитална агенција организује цјелодневни семинар у Бања Луци, који ће се одржати 23. марта.

Семинар "Како придобити нове купце онлине" намијењен је предузетницима, особама из маркетинг сектора, маркетарима који се оглашавају, али желе сазнати напредне методе и технике које провјерено функционишу као и индивидуалцима који желе савладати facebook и instagram оглашавање. Пружиће прилику полазницима да постану одлични у писању продајних текстова, открити све методе и трикове које ова дигитална агенција користи у оглашавању како би својим клијентима континуирано остваривали профитабилне резултате.

Како је online оглашавање постало један од најучинковитијих начина за раст и развој бизниса и предузећа свих величина, предавач Фарис Биоградлић, оснивач Paradox media, говориће о свим напредним маркетиншким стратегијама за креирање успјешних оnlinе кампања.
У данашње вријеме када се већина популације у свијету информише путем интернета, веома је битно укључити се у тај феномен и спознати што више о истом. На оглашавање, као начин комуницирања вриједности производа и/или услуга, односно бренда потенцијалним купцима, треба гледати као на неопходан дио успјешности пословног подухвата.
Путем друштвених мрежа имате прилику да јачате бренд и online репутацију, повећавате промет на wеb страници и зближавате се са вашим клијентима, као и да проширите пословну мрежу, пронађете нове купце и нове начине остварења прихода. На семинару ће се, такође, проћи кроз цијели систем маркетинг аутоматизације којег је могуће интегрисати у одређени бизнис како би био другачији и бољи од конкурентског.
Пријаве и резервације котизације за семинар, као и више информација пронађите на линк-у.