Налазите се на страници > Почетна > Вијести > Србија > Nova Web prezentacija Grada Vranja

Nova Web prezentacija Grada Vranja

17-07-2019 08:11:36 | | / mojenovosti.com |

U okviru Projekta za odgovornu vlast, Grad Vranje sarađuje sa USAID na projektima izrade novog veb sajta, budžetskog portala i podrške u finalizaciji Lokalnog antikorupcijskog plana (LAP).

Na izradi novog veb sajta i budžetskom portalu radiće firma ,,30hills" iz Beograda. Tim povodom zamenik gradonačelnika Nenad Antić sastao se danas sa direktorom ove firme Đorđem Filipovićem, saradnicom Milenom Mihajlović i Milošem Mojsilovićem, iz GAI projekta USAID.

Na sastanku je dogovoren način rada, kao i dinamika izrade novog veb sajta i budžetskog portala. ,, Očekujemo dobru saradnju, kao i da će planirani posao biti završen prema propozicijama konkursa. Na osnovu svih parametara trebalo bi da novi sajt bude u opticaju od jeseni ove godine'', rekao je između ostalog zamenik Antić. On se zahvalio USAID na ukazanom poverenju i sredstvima koje je izdvojio za ove namene.

Sastanku su prisustvovali i načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović, kao i predstavnici Odseka za informisanje i Službe za IKT Gradske uprave.


M.N / Grad Vranje