ПАЛМА: СРБИЈА И РУМУНИЈА МОРАЈУ ИСКОРИСТИ ПРИЈАТЕЉСКЕ ОДНОСЕ

10-09-2019 09:37:47 | | / mojenovosti.com |


Политичка делегација Јединствене Србије на челу са њеним председником Драганом Марковићем Палмом борави у дводневној посети Румунији . Првог дана посете делегација је имала је низ значајних састанака у главном граду те земље, Букурешту.

Чланови делегације Једнствене Србије која борави у Румунији посетили су и великог румунског бизнисмена, власника фабрике вагона и трамваја ''Астра Вагоане'' господина Валера Блидера где су се упознали са његовим прозводним капацитетима и могучностима. Том приликом председник Марковић је истакао да је Србија одлично место за инвестирање. Другог дана посете Драгана Марковића Палму и делегацију примиће премијерка Румуније госпођа Виорика Данчила.
Делгацију Јединстве Србије поред Драгана Марковића Палме чине и потпредседници Јединствене Србије Ђорђе Косанић и Ненад Филиповић, портпарол Јединствене Србије Живота Старчевић као и начелник Поморавског округа Горан Милосављевић и Милорад Матић власник фабрике авиона Аеро Еаст из Јагодине као и амбасадор Србије у Румунији Бранко Бранковић.