Kovačević: "Koalicioni poslanici da rade više"

24-09-2019 04:33:36 | | / mojenovosti.com |

Narodna poslanica Studenka Kovačević navela je danas u Skupštini Srbije da "poslanici iz koalicionih stranaka treba da više rade na rešavanju problema građana."
"Kao predstavnici naroda, dužnost nam je da skrenemo pažnju na položaj Narodnih poslanika vladajuće koalicije. Naime, otkako nam je poveren mandat koji smo stekli poverenjem gradjana, borimo se u skupštinskim klupama da to poverenje opravdamo. Iako smo posvećeni samo jednom cilju, a to je rešavanje problema gradjana Srbije, u tome nam nimalo ne pomažu koalicioni poslanici " - izjavila je Kovačević.
"Osim nekolicine njih koji zaista svakodnevno učestvuju u ovoj borbi, većina ih ima potpuno ležeran stav prema ovom pitanju. Shvatićete da ne odobravamo da se iko ušuška u svoju fotelju i otudji se od onih zbog kojih i jesmo u Parlamentu. Oni koji su nas birali zaslužuju maksimalnu posvećenost ovom poslu, redovan rad i zalaganje, ma koliko bilo teško to uskladiti sa privatnim životom. Nešto se ipak mora žrtvovati ako želimo da svi imamo bolju buducnost u Srbiji. " - navodi Kovačević.
M. N.