Turistička ponuda Vranja na međunarodnom sajmu u Novom Sadu

01-10-2019 04:02:20 | | / mojenovosti.com |


Na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, 52. po redu, koji će se održati od 03. do 05. Oktobra 2019.godine, svoj štand imaće i Turistička organizacija grada Vranja. U tri dana sajma, predstavnici TO Vranje ponudiće posetiocima veliki izbor flajera, brošura, publikacija, knjiga, suvenira, vodiča, turističkog promo filma o važnim kulturno – istorijskim mestima i događajima, manifestacija, kao i promociju vranjske muzike,

Međunarodni sajmovi LORIST počinju Sajmоm lova i ribolova i Sajmоm ekologije 2. oktobra, dok Sajam turizma i Sajam sporta publiku dočekuju od četvrtka, 3. oktobra. Zemlja partner je Mađarska.
Na ovim sajmovima više od 500 izlagača će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije.
(TOV)