ПАЛМА И ЈC РАДЕ ЗА СРБИЈУ!

20-11-2019 04:47:11 | | / mojenovosti.com |

5000 делегата из Градског одбора Јединствене Србије из Јагодине, у спортској хали ЈАССА, изабрало ново руководство јагодинског одбора Јединствене Србије.

„На почетку позивам вас да поздравимо председника Србије Александра Вучића и да му пожелимо брз опоравак и да настави да ради свој посао као председник Републике“, истакао је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма, уз громогласан аплауз на почетку обраћања делегатима Изборне скупштине Јединствене Србије за град Јагодину. „Позивам оне посланике Скупштине Србије из дела опозиције који бојкутују рад парламента да се врате у скупштину. То је место где ми треба да се такмичимо делима и да видимо ко ће шта боље да уради за грађане и државу, а не да се упада моторним тестерама у институције, да се туку жене и да се ломе знакови по улицама Београда. Да ли су то поруке будућности?, упитао је Марковић део опозиције. „Такође, ја сам увек водио рачуна да сви они који буду на листи за одборнике и за посланике, имају своје радно место. Сада када видите ове из опозиције, неки хоће да бојкотују изборе, а неки не, али 95 посто њих нема радно место. Па шта бре хоћеш ? Да народ гласа за тебе, да запослиш себе, супругу и своје пријатеље, а онај што гласа за тебе да остане без посла и да нема од чега да живи, као што је већ био случај док је данашња опозиција била власт“, нагласио је Драган Марковић Палма.
“Ми смо од 2008. године у коалицији са СПС – ом. Ивица Дачић је један од најбољх министара спољних послова свих времена и Југославије и Србије . У Уједињеним нацијама смо дошли до пођеднаког броја земаља чланица оних који признају такозвано независно Косово и оних који не признају. А колико је било пре него што је Дачић постао министар иностраних послова“, изјавио је председник Јединствене Србије. „Јединствена Србија у Јагодини има 12 000 чланова, а вечерас у хали спортова има 5000 делегата из Јагодине и све је пуно као да је дерби Црвена звезда – Партизан, само што је на тој утакмици публика подељена, а овде је јединствена и сви навијају за један тим који се зове Јединствена Србија. Када смо добили поверење грађана да водимо Јагодину 2004. године, градски буџет је износио 4 милиона евра, а прошлу годину смо завршили са 26 милиона евра и од тада смо 95 посто створили нове приходе којих до тада није било у буџету града. У градском буџету на месечном нивоу штедимо између 8,5 и 10 милиона динара, јер не користимо привилегије на које по закону имамо право, као што су плате за чланове Градског већа, дневнице за одборнике, комуналну полицију, паук возила, телефонске роминг рачуне ... И наставићемо и даље као што смо и до сада радили да буџет троше грађани, а не политичари“, казао је Марковић поручивши да никада своје јагодинце неће оставити.
M.H.