Jedinstvena Srbija : "Što obećamo, to i ispunimo"

20-11-2019 05:41:27 | | / mojenovosti.com |

Gradski odbor Jedinstvene Srbije u Vranje održao je konferenciju za novinare na kojoj su predstavljeni rezultati rada.

"Kada samo ulazili u lokalnu koaliciju, građanima smo obećali da ćemo se truditi da radimo naš posao maksimalno dobro, nadam se da smo u tome i uspeli" navodi Dejan Manić, predsednik Gradskog odbora JS.
Manić je takođe dodao da direktori i nosioci javnih funkcija iz JS svoje poslove obavljaju odgovorno. "Što se tiče Turističke organizacije Vranje, još 2014 je pripremljena sva dokumentacija za legalizaciju Planinarskog doma na Besnoj kobili, međutim, 2018 se ispostavilo da je ona 'nestala' iz Gradske uprave" kaže Manić.
On je dodao i da Jedinstvena Srbija sve što obeća, to i ispuni, podsećajući na nedavno obećanje da će se ova politička partija i dalje zalagati da građani Vranja dobiju besplatan javni prevoz.
"Do pre tri godine ustanova je završavala godinu sa oko 4 miliona dinara prihoda, a na kraju 2018 godine mi smo premašili 8 miliona dinara prihoda i morali da uđemo u sistem PDV-a" rekla je direktorka Narodnog univerziteta Gordana Dimitrijević.
"Uspešan rad Narodnog Univerziteta i kvalitet nastavnog programa potvrdili smo i dobijanjem sertifikata za kvalitet menadžmenta ISO 9001:2015." dodala je Dimitrijević.
M. N. /Foto: JS Vranje