Родитељство плус помаже породици Стевановић из Врања

17-12-2019 04:58:34 | | / mojenovosti.com |

Колико живот може да буде суров и тежак, на својој кожи осетили су Милош и Сузана Стевановић, млади брачни пар из насеља Оџинка у Врању. Одмах по рођењу првог детета, суочили су се са његовим здравственим проблемима. Епилептични напади почели су кад је Сергеј имао само три месеца. Данас он има 6 година и бори се са тумором мозга. Очекује га врло озбиљно лечење и операција у Турској.

Али то није једини проблем са којим се суочавају Стевановићи. Осим Сергеја, они имају још једног сина, двогодишњег Тадију, а са њима живи и Милошева мајка Слађана. Једини приход од којег сви живе је Милошева плата.


Чланице Актива жена ЈС Врање и удружења Родитељство плус покушале су да им макар на кратко улепшају живот. Осим помоћи у храни, хигијенским средствима, памперс пеленама и другим неопходним стварима, дечацима су поклониле и играчке, сликовнице, бојице и све оно што им је потребно за игру.
Ускоро ће бити организована и хуманитарна акција како би се помогло породици Стевановић да прикупи неопходна средства за лечење Сергеја у Турској. Сви који желе да помогну уплатом новчаних средстава, могу то учинити на име:
Сузана Стевановић
265 – 0000005186653 – 12
Рајфајзен банка