Jedinstvena Srbija: 'Da li Desnica vodi politiku pretnji?'

28-12-2019 08:36:58 | | / mojenovosti.com |

Dejan Manić, predsednik GrO Jedinstvene Srbije u Vranju optužio je, na vanrednoj konferenciji, Srpsku Desnicu za, kako je izjavio "pokušaj ubistva u najavi."

„ Desnica Srbije je u petak, oko 16 časova, pokazala svoje pravo lice, kada su nekoliko njihovih ljudi iz Beograda došli u restoran gde sam sedeo sa prijateljima i pretili da će mi pištoljem pucati u glavu“, istakao je na konferenciji za novinare Manić

Kako on kaže, taj incident je trajao desetak minuta, kada je on otišao u toalet, a kada se vratio „desničara“ više nije bilo. Lider JS-a u Vranju je poručio ali i upozorio da je ovakav postupak antidemokratski i anticivilizacijski, da Jedinstvena Srbija nije nikada sklona pretnjama i fizičkim obračunima sa ljudima, da svoju snagu uvek želi da proveri uvek i samo na izborima.

„Podneli smo krivičnu prijavu protiv ovih lica OJT Vranju i PU Vranje, dali izjave i dostavio sam svoj mobilni telefon kako bi se utvrdilo da li sam nekomo pretio ili slao fotografije sa svog mobilnog telefona. Apelujem na nadležne državne organe da pronađu krivce za ovaj nemio događaj, i da oni budu adekvatno kažnjeni. JS se nikada neće baviti ovakvih stvarima jer to nije uzor koji bi morali da slede mladi ljudi“, naglasio je predsednik GrO Jedinstvene Srbie u Vranju Dejan Manić.

D. Tasić /(InfoPuls)