Кризно комуницирање

31-01-2020 09:26:28 | | / mojenovosti.com |

Највећа опасност за губитак стеченог угледа организације је кризна ситуација. Криза је непланирани и нежељени изразито негативни процес који траје одређено вријеме. Кризни негативни утицај може угрозити дугорочни опстанак организације.

На који начин предвидјети кризне ситуације, правилно се припремити за излазак из кризе, на прави начин комуницирати са медијима и осталим циљним јавностима у току трајања кризне ситуације, можете сазнати на једнодневном семинару „Кризно комуницирање" који организују Агенција за развој и сарадњу Церебра Бања Лука, Јеврејски културни центар Арие Ливне и Pro public д.о.о., 22.02.2020. године (субота), у периоду од 10:00-18:00 часова. Семинар ће се одржати у Бањој Луци, у просторијама Јеврејског културног центра, Гавре Вучковића 2.

Кроз „Кризно комуницирање" ће вас водити Весна Рачић, ПР манагер са 20-огодишњим искуством у струци.

Овај једнодневни семинар ће бити састављен од теоријског и практичног дијела, гдје ће предавач са полазницима, кроз интеракцију, проћи кроз основне појмове кризе, начине припреме и израде кризних планова комуницирање, начине предвиђања кризних ситуација, реакција на кризне ситуације према различитим јавностима, начине обликовања позитивног става према насталој кризној ситуацији...

Реченица „Немам коментар" продубљује, а не побољшава кризну ситуацију.

Цијена котизације за семинар „Кризно комуницирање" је 92,00 КМ.

У цијену котизације је урачунат материјал за предавање, пропратни материјали, ручак, кафа (чај), сок, вода.

Рок за пријаву учешћа на семинару је 17.02.2020., а рок за уплату котизације је 20.02.2020. године. Котизацију уплаћујете након достављеног предрачуна.

Број мјеста је ограничен.

Пријаву вашег учешћа можете извршити онлине, путем образца на сљедећем линку:

https://docs.google.com/forms/d/16MJuvWmSxQdj-tzvnS2QCB8UsrZrW8_IOzDvIXQu29k/edit

За све додатне информације можете да нас контактирате на број 065/850-300 или на маилseminari.propublic@gmail.com