Palma: Narod vidi rezultate i ko se bori za njega

08-06-2020 08:46:35 | | / mojenovosti.com |

Predizborna konvencija Koalicije SPS - JSodržana je juče u Beogradu u Sportskom centru Tašmajdan. Na konvenciji seprisutnim građanima obratoIvica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.

Pre Lidera Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, obratio se predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i napomenuo koliko je višegodišnji trud i rad ministra spoljnih poslova i lidera SPS-a doprineo Srbiji, ali kao poseban uspeh izdvojio je povlačenje priznanje tzv. Kosova od strane čak 18 zemalja!

- Ivica Dačićje uz pomoć predsednika Vučića uspeo da pobedi Italiju, Nemačku, Francusku, Englesku, Ameriku....jer su te zemlje vršile pritisak na ostale zemlje sveta, da priznaju nezavisnost (tzv.) Kosova. Dačić je državni vrh i zahvaljujući njemu 18 država je povuklo priznanje Kosova! - istakao je Dragan Marković Palma.


On je istakao dastranka želi da se založi za to da svako selo bude jednako gradu, te da ne sme postojati razlika između njih. Dodao je da se čitava Srbija u budućem periodu mora voziti besplatno gradskim prevozom, kao što to čine građani Jagodine.

- Bez srpske poljoprivrede nema života, jer se tako Srbija hrani,zalažemo se za srpskog proizvodjača. Moramo im stvoriti uslove da pored svake njive mora biti put, a za to će se založiti naši odbornici u narednom periodu.

Ne sme postojati razlika između sela i grada. Treba se založiti za to da se cela Srbija vozi besplatno, baš kao što se voze stanovnici Jagodine! Naša koalicija zna šta su porodične vrednosti. Borićemo se da svaka porodica koja dobije dete, od nas dobije potrebnu pomoć. Mi imamo dela, naša dela nisu na društvenim mrežama.


Da li program treba biti mrzeti nekoga? Ostalima je program kampanje mrzeti Dačića i Vučića - rekao je Palma.

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je večeras na konvencijida su rezultati koje je do sada postigao njegova kampanja i kampanja liste SPS i Jedinstvena Srbija (JS) koju predvodi. On je istakao da su stavovi koalicije SPS-JS jasni - najvažnija je otadžbina, uz principe socijalne pravde i jednakosti za sve građane.

M. N/ (Info Puls)