Nagrada za Turističku organizaciju Vranje

03-12-2020 09:26:12 | | / mojenovosti.com |

Turistička organizacija grada Vranja osvojila je drugo mesto u kategoriji video – publikacija reportaža, za promo-film „Vranje, grad koji ima dušu“ na 13. izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“.

Osvojena nagrada je od velikog značaja za Turiističku organizaciju Vranje, jer predstavlja podstrek za bolje i kreativnije prezentovanje postojećeg i bogatog turističkog blaga Vranja. Turistička organizacija grada Leskovca je ovogodišnju, trinaestu po redu Izložbu suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2020“ zbog trenutne epidemiološke situacije održala u izmenjenom formatu.
Nagrade su dodeljene u jedanaest kategorija, a odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima Turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju. U takmičarskom delu je učestvovalo preko 40 turističkih organizacija, koje su se nadmetale svojim poslatim radovima. Promo film o Vranju koji se izdvaja po kadrovima turističkih potencijala i panoramskim pejzažima Vranja je prepoznatljivog stila i perfekcije u vizuelnim sadržajima.
Turistička organizacija će i dalje nastaviti da kroz aktivnosti promoviše grad Vranje u najboljem svetlu i potrudiće se da grad Vranje postane domaćin velikog broja turista i nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi.
Arhiva /VOM