Налазите се на страници > Почетна > Вијести > Србија > Kako je propao Vranjski SPS

Kako je propao Vranjski SPS

11-01-2021 06:31:29 | | / mojenovosti.com |

Zoran Antić, koji je (još uvek) predsednik Vranjskog SPSa, državni sekretar i član Predsedništva SPS, dao se u "akciju spasavanja" svog stranačkog kolege, uz to i pobratima Stojančića.

Naime, nakon "neuspelog puča" u Filijali PIO, čiji je direktor vođa "Dačićeve struje" Srđan Dekić, Stojančić je po hitnom postupku smenjen sa mesta direktora Urbanizma. E sad, Dekić sumnja da je Stojančić pisao pismo protiv njega direktorki PIO Fonda Srbije, a Stojančić sa druge strane sumnja na "zaveru" Dekića i SNSa protiv njega. Nije tajna da je Dekić u odličnim odnosima sa SNSom, i to ne samo Vranjskim odborom.
I da se ovakva situacija ne bi odrazila na ionako krhko stanje u Komitetu, uskočio je Antić.
"Banetu je ponuđeno mesto u SUBNORu, što je on odmah odbio, smatrajući da je to sitno mesto za njega. Sada Antić traži neko 'uhlebljenje' za pobratima u njegovom ministarstvu, ali to teško ide, jer sve mora da potpiše ministarka Darija Kisić Tepavčević" priča naš sagovornik, dugogodišnji istaknuti socijlalista i funkcioner.
Sve je to lepo - ali šta če biti sa Dekićem? On za sada ostaje u PIO, ali za tu fotelju direktora ima dosta kandidata, a kao najverovatniji se pominju bivši direktor (sa odličnim vezama u Beogradu) Nenad Antić, kao i kadar poslanika Bulatovića Dragana Nakić. Pominje se i ekonomista, trenutno u Vransjkom RFZO, sa odličnim vezama "u krugu dvojke" z Beogradu i vrhu SNS.
G. J.